Despre Sape Mecanizate versus Sape Clasice

Turnare sapa beton

Turnare sapa beton industrial cu quartz.

In cazul folosirii unei sape mecanizate in locul uneia clasice, deosebirile sunt definitorii in ceea ce priveste calitatea finala a executiei cat si a timpului mult mai redus de lucru.

Sapa  mecanizata are o calitate mult mai buna decat cea clasica datorita operatiunilor mecanice la care este supusa. In plus, in varianta mecanizata, sapa este turnata mai repede, intr-o zi de lucru putand fi acoperita o saprafata de peste 150 m2.

Cimentul, nisipul si apa care intra in compozitia mortarului folosit in cazul sapei mecanizate sunt turnate intr-un utilaj care le amesteca si omogenizeaza. Apoi, prin intermediul unei pompe al al unui furtun, mortarul este impins si trimis in camera in care se toarna sapa, acest proces reducand din start atat timpul necesar unei astfel de operatiuni cat si munca fizica efectiva care ar fi trebuit depusa in cazul turnarii unei sape clasice.

Urmatorul aspect se refera la intinderea si uniformizarea sapei, care este executata atat prin metode tratitionale, clasice cat si cu cele mai noi tehnologii existente la ora aceasta.

Cea de-a treia operatiune o constituie elicopterizarea sapei, aceasta etapa realizandu-se cu un utilaj care, cu ajutorul unui mecanism asemanator cu o elice, preseaza si compacteaza sapa. In felul acesta, pelicula de la suprafata sapei este practic sigilata, devenind mult mai rezistenta la actiunea factorilor externi, cat si mult lucioasa, fapt care imbunatateste considerabil aspectul lucrarii.

Firma noastra chiar daca isi are sediul in Bucuresti, a realizat si realizeaza turnari de sape mecanizate atat in Bucuresti cat si pe tot cuprinsul tarii.