Suntem o companie tanara si dinamica din Bucuresti, fiind formata din personal calificat, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, dar axandu-ne in principal pe turnarea sapelor prin tehnologia de sapa-mecanizata. Firma a fost infiintata in martie 2007 iar in timpul acestei perioade a acumulat o experienta bogata care ne permite sa oferim servicii profesionale, de calitate superioara la preturi avantajoase, prestand servicii atat pe teritoriul Bucuresti-ului cat si in toata tara.

Intreaga noastra activitate este concentrata asupra executiei lucrarilor la standarde inalte, incat sa poata oferii clientilor, produse sigure si garantia unei investitii financiare. Societatea detine mai multe echipe de aplicatori sapa, procesul de produtie este tehnologizat la nivel inalt, firma avand in patrimoniu utilaje specifice activitatii pe care o desfasoara, precum:compresoare, pompe Turbosol pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat sapa sau betonul, aparatura laser pentru masurarea cotelor sau suprafetelor. Pentru mobilizatrea rapida a personalului pe santier, firma a pus la dispozitia fiecarei echipe cate un autoturism.

Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri. Inca de la infiintare obiectivul nostru a fost acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului si cu reglementarile aplicabile, tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca la final sa prezentam un produs de cea mai buna calitate. Recomandare: Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cel mai mic detaliu. Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiative si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostril.

Noi suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare a planurilor si proiectelor dumneavoastra, de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor.

Echipa Turnare Sapa Mecanizata

Ordinea proceselor

Sape si Tencuieli Mecanizate

Analizam cu atentie toate datele proiectului si calculam variantele cele mai eficiente de lucru.

Proiectam cu atentie toate turnarile de sape sau tencuielile mecanice pe care urmeaza sa le executam.

Pregatim spatiul unde vom turna sapele mecanizate sau pregatim peretii unde vom aplica tencuiala mecanizata pentru a lucra cat mai eficient si curat si a nu lasa reziduri in urma noastra.

In ultima etapa trecem efectiv la turnarea sapei sau aplicarea tencuielii cu utilajele mecanizate de ultima ora de care dispunem.

Istoria firmei noastre

Odata cu timpul ne-am dezvoltat

Sape Manuale

La inceput am avut cateva lucrari manuale de turnare a sapelor de egalizare, sape autonivelante si sape termoizolante care ne-au solicitat fizic din plin.

Sape Mecanizate

Am achizitionat utilaje pentru turnarea sapelor mecanizate eficientizand astfel procesul cu peste 300%.

Mai multe echipe

Fiind seriosi si consecventi inactivitatea noastra am fost recomandati de catre clientii multumit altora, fiind astfel nevoiti sa ne inmultim echipele de lucru.

Realizare Tencuieli

Am continuat sa realizam tencuieli manuale, depunand mult timp si efort in acest sens.

Tencuieli Mecanizate

Utilajele performante achizitionate ne-au permis eficientizarea realizarii tencuielilor mecanizate cu pana la 300%.